Forum poświecone wszelakim pojazdom 2t .
Żółtodziób
Popieram całym sobą!
Daman napisał:
Czesc, Zgłaszam sie z prosbą zrobienia układu shoutboxa jak na simsony.net oraz emotikona'' :F '' którego brakuje kilkunasta osoba. Prosze o rozpatrzenia prosby. Pozdrawiam
za takie coś czyli użycie nazwy forum u parciana miałbyś już bana... więc lepiej się ciesz z tego, ze to forum jest jakie jest a nie wybrzydzaj... i czym niby różnił się sb tam od sb tu? sb jak sb... pierdoli się bez sensu na nim i tak więc co za różnica...
Żółtodziób
PYPU napisał:
Daman napisał:
Czesc, Zgłaszam sie z prosbą zrobienia układu shoutboxa jak na simsony.net oraz emotikona'' :F '' którego brakuje kilkunasta osoba. Prosze o rozpatrzenia prosby. Pozdrawiam
za takie coś czyli użycie nazwy forum u parciana miałbyś już bana... więc lepiej się ciesz z tego, ze to forum jest jakie jest a nie wybrzydzaj... i czym niby różnił się sb tam od sb tu? sb jak sb... pierdoli się bez sensu na nim i tak więc co za różnica...
Fajnie, porównywanie ciągle do Parciana.
Po coś jest ten dział, aby coś zmieniać, "aby żyło się lepiej", a nie jak jest niech będzie? Bez sens, tym bardziej na forum, które chcesz aby rozwijało się.
no sorki... ale jak wy chcecie zmian sami nie wiecie jakich xD "bo jest dziwny taki a nie inny" ludzie ogarnijcie się... bo w takiej sytuacji nawet jakbym chciał coś zrobić to nie wiadomo nawet co... xD a forum ma się rozwijać a wy jak narazie nie widzę żebyście czymkolwiek przyczynili się do tego...
Żółtodziób
No to tak,
forum forum powolutku się rozwija, napisał Daman, aby wprowadzić ikonkę ":F", oraz aby zmienić sam wygląd okienka ChatBox'u/ShoutBox'u. Ja jestem za. Brakuje mi prostych narzędzi do edytowania postów przy szybkiej odpowiedzi. To idzie wprowadzić, ale potrzeba kilka minut na "moderację" wyglądu, a nie skupianie się na treści, której chwilowo tu nie ma. Jeżeli te forum się rozwinie, warto byłoby pomyśleć o zmianie serwera na lepszy, rozwinięcie kadry itp. itd.
No i, jeżeli to ma być "2ttuning(...)" to gdzie on jest? Brak jakby...
Wiem, wychodzę na zgrzędę, ale najpierw krytyka, później pochwały
Żółtodziób
Już lepiej
Dziękujemy.
Ja mam pytanie, te forum musi mieć tak ciemne tło?