Forum po¶wiecone wszelakim pojazdom 2t .
Witam!
Chcia³bym wam zaprezentowaæ mojego Simsona S70.
Kupi³em go 05.11.2013r . Da³em za niego 1750z³ My¶le ¿e op³aca³o sie jak za taki stan. Jestem z niego jak narazie zadowolony . Siedzi tam cylinder,g³owica t³ok firmy ALMOT , wa³ s70 , ga¼nik Bing 17 , wydech Fi32 z bulwa , zap³on 12V platynki , posiada obrotomierz. Zapraszam do komentowania!
05.11.13
Tak wygl±da³ jak kupi³em
14.11.13
Amortyzatory zakupione od u¿ytkownika Skill
06.12.13
Pikowany pokrowiec siedzenia i gumy na lagi zamówione z JackMotors.pl
15.12.13
Opona ; Vee Rubber VRM 094 2,75
Linka hamulca przód i sprzêg³a
Uszczelka pokrywy sprzêg³a zamówione z JackMotors.pl
08.01.2014
2x Dêtka 2,75x16
Guma Startera
Nakrêtki wêtylka CARBON MZA
01.02.2014
Po za³o¿eniu czê¶ci Simson prezentuje siê tak ;
12.02.2013
Kolejne czê¶ci z JackMotors.pl
- ¦WIECA ZAP£ONOWA NGK B8HS
- FAJKA ¦WIECY NGK
- KOREK ZBIORNIKA PALIWA SIMSON+KLUCZYKI MZA
- x2 NAKLEJKA SIMSON ZBIORNIKA BIEL-CZERÑ-SREBR
No no spoko simek Przyjemnie by³oby widzieæ clear'a H4. Móg³by¶ mi nagraæ filmik jak chodzi silnik bo w³a¶nie przymierzam siê do tego t³umika (tylko nie nagrywaj kalkulatorem )
Clear w planach ;] i malowanie te¿ Powiem ci ¿e fajnie gwizda na bulwiaku Nagram co¶ jak go z³o¿e bo kupi³em niedawno kondensator , platynki , klina i aku Jak z³o¿e to nagram co¶
Jak my¶licie bêdzie pasowa³ taki kolor bak i pokrywy na (http://s1.blomedia.pl/autokult.pl/image … 217662.jpg) a b³otniki na czarno
Komentowaæ !
Bak posiada troche wgniotek i pokrywy w niektórych miejscach s± poobdzierane. Chce odswie¿yæ kolorek baku i pokryw , b³otniki na czarno. Wpadnie clear i mo¿e jeszcze zmienie podnó¿ek kierowcy ¿eby posiada³ miejsce na podpórke :] I klakson napewno schowam Jak simek bêdzie ju¿ z³o¿ony-wyregulowany to porobie fotki i nagram filmik z pracy silnika ;]
Jak kto¶ ma jakies propozycje co by zmieniæ to pisaæ ¶mia³o ;]
Ostatnio edytowany przez Kaczor_ (2014-03-08 08:34:05)
Plany na przysz³o¶æ hmm. Tak jak mówi³em mo¿e w tym miesiacu oddam bak,pokrywy,b³otniki,prze³aczniki,mocowanie kierunkowskazów do malowania.
Czê¶ci potrzebne na teraz ;
- ¶wieca NGK B7HS
- 2x CHLAPACZ B£OTNIKA SIMSON PLASTIK ORG
- 2x KLOSZ KIERUNKOWSKAZU SIMSON OKR¡G£Y PRZÓD
- 2x KLOSZ KIERUNKOWSKAZU SIMSON OKR¡G£Y TY£
- 5x ¯ARÓWKA 12V 21W BA15S POMARAÑCZOWA
¦wiece musze mieæ jaka¶ zawsze w simku na zapas. Cleara te¿ bêde chcia³ kupic. I to chyba jak narazie tyle wizualnie. Tarcza jeszcze od zx6r marzy mi siê w simku ale drogi biznes xD A mechanicznie to na przysz³y sezon 77/4 ;]
zacny dupowóz schowaj klakson bo nie wyj¶ciowo to wygl±da
Mo¿na by by³o nagrac jaki¶ filmik
Klakson schowam jak oddam elementy do malowania. Filmik z pracy silnika nagram jutro-pojutrze zobaczymy. Kupi³em nowy kondensator,platynki to bêde chcia³ za³o¿yc i wyregulowaæ . Jak ogarne to jaki¶ filmik bêdzie ;]
Dawaj filmik
aha
Sk±d ty jeste¶?