Forum poświecone wszelakim pojazdom 2t .
tak jak w nazwie tematu:P proszę pisać tu różne sugestie co można zmienić/dodać itp na forum a także proszę o wskazywanie jakichś niedociągnięć bo forum jest nowe to takowe mogą się na nim zdarzać pozdrawiam;)
to jest do ugadania:P tylko jak się przesadzi ze wszystkim to wpłynie to też na szybkość strony:P ale propozycja będzie rozważona bo forum zostało zrobione w sumie przez kilka godzin więc idealne z pewnością nie jest:P mam nadzieje, że puki co xD
nie ma problemu hosting można zrobić ale to już gdy forum się rozwinie bardziej i będzie możliwa jaka kolwiek zbiórka funduszy na tak owe posunięcie a co do stylu ma być dla zarejstrowanych taki juz to urok nisko budżetowego hostingu .Nie jest źle zawsze moze być gorzej narazie zostaje tak jak jest
Żółtodziób
ja mam małe pytanko jak wstawić awatar?
Żółtodziób
To ode mnie oferuję :
- ustawienie tła ( które będzie nieruchome ! ) przesuwasz po działach w dół - obrazek stoi w miejscu ( działy się przesuwają )
- zmienienie
( index na strona główna )
( lista użytkowników na forumowicze )
( admin na panel administracyjny )
- wyśrodkowanie nazw kategorii
- edycję graficzna stylu poprzez kody CSS
- widoczną edycję chatboxu i informacjami o użytkownikach i wiele wiele innych
Wszytko gites pizdeczka tylko powiększcie troche litery bo mi się małe widzą. ale to tylko moje zdanie :F I długo ładuje sie strona :F
Ostatnio edytowany przez Tutka (2014-03-07 19:55:45)
nie wiem jak u innych ale u mnie jest że się loguje to nie wchodzi za pierwszym razem tylko jeszcze raz musze sie logowac i moglaby byc opcja nie wylogowuj mnie pod logowaniem za każdym razem trzeba sie od nowa logowac nie wygodne to