Forum poświecone wszelakim pojazdom 2t .
ale gdzie odfajkować
edit: jest coś takiego Zapamiętaj login i hasło pomiędzy wizytami. ale to zapamiętuje tylko hasło i nick a wylogowuje i tak
Ostatnio edytowany przez JakuB (2014-03-13 17:37:35)
Żółtodziób
Z mojej strony, proponuję zmienić motyw forum na jakiś jasny, na pewno byłoby bardziej przejrzyste. ;D
Żółtodziób
Mi zapamiętało, nie muszę się logować co wizytę.
Motyw potrafi być męczący wertując non top między chociażby FB a 2ttuningsimson.pun.pl
SpencerS51 napisał:
Z mojej strony, proponuję zmienić motyw forum na jakiś jasny, na pewno byłoby bardziej przejrzyste. ;D
styl forum zostaje taki jak jest bo jest ładny i widoczne jest wszystko wiec nie wiem po co ruszac ,ujesl ichcesz to moge dać zaraz jednolite niebieskie ktore wygladem bd przypominac klocek z tetrisa
wyłączenie w dziale bazar i nasze zabawki to że nie można pisać postów swoich postów jeden pod drugim
bo np. mam nową oferte i nie mogę napisać tego w komentarzu (tylko aktualizuje oferte w 1 poście) by mój temat był wyżej :F lub chce zrobić up na temat sima i musze czekać póki ktoś coś napisze
Ostatnio edytowany przez JakuB (2014-03-18 17:15:24)
Wg mnie należało by zmienić nazwę na 2Ttuningsimson
JakuB napisał:
wyłączenie w dziale bazar i nasze zabawki to że nie można pisać postów swoich postów jeden pod drugim
bo np. mam nową oferte i nie mogę napisać tego w komentarzu (tylko aktualizuje oferte w 1 poście) by mój temat był wyżej :F lub chce zrobić up na temat sima i musze czekać póki ktoś coś napisze
muszę przemyśleć ten temat ,ale do tego służy opcja edytuj niż pisanie post pod postem i tak powstaje spam .
a co do nazwy to komu przeszkadza 2tt jedno t w tą czy w tamtą bylo by jedno t bo by bylo źle ze nie 2 i masz babo placek
JakuB napisał:
postanowiłem zrobić tak jak mówisz bo z pypem uzgodniliśmy że jednak uciążliwe była nie możność takowej operacji ;d
pytanko
jest możliwa zmiana nazwy tematu bo mi się wydaje że nie chyba nie myśleliście także o wprowadzeniu tego ?